Träning igår :)

Ja, som rubriken lyder tränade jag igår, såklart med bästaste Räkan :)<3

Vi övade på mycket övergångar och att han inte skall spänna sig i nacken utan att få honom rund och fin så att han kan starta övergången med bakbenen ordentligt och bibehålla formen. Det är inte så mycket han spänner sig men något som vi håller på att jobba bort :)

Vi övade även många öppnar i trav. I vänstervarvet blir dem super men i andra varvet är det väldigt svårt att få med ytterstan och få ett jämt påskjut bakifrån. Då gjorde vi en övning som gick ut på att börja en öppna på långsidan och på mitten ställa om men behålla formningen (på så sätt få in ytterbogen) och därefter ställa tillbaka och fortsätta öppnan till hörnet. När vi gjort de några gånger och jag petade lite försiktigt med spöt på rumpan så blev det en helt annan känsla! Yttersidan på plats och jämt påskjut från bakbenen :)
Det är mycket små detaljer som skall falla på plats innan vi är helt redo för Msv c så tävlingen nu den 18:e augusti är bara för att känna på klassen och få en bedömning :) sen har vi hela vintern att träna skolorna innan vi ger oss ut i nästa tävlingssäsong :) <3

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0