Don´t wait for luck.

Vill man någonting får man bannemig ta sig i kragen och se till att det händer. Det finns ingen som kommer komma upp och servera allt på silverfat, om man inte är otroligt bortskämd vilket det förövrigt kommer en tankebubbla om senare ;) Men oavsett om man är bortskämd eller ej så finns det saker man inte kan få för pengar..
 
Jag har äntligen lyckats skärpa mig på matfronten. Jag har en dålig vana att äta godis, chips, pizza, u name it.. Jag tycker att jag ofta känner mig trött men jag har aldrig tänkt på att det sammbandet skulle vara stort. Nu har jag bara ätit nyttigt i en vecka och jag känner mig som en ny människa! Mycket, mycket piggare och gladare! Dessutom har jag gått ner 4,5 kilo på att bara sluta äta godis, inte så mycket kolhydrater och mindre portioner. Jag märker redan att byxorna sitter bättre, jag har tappat 3 cm om magen vilket är en himla motivation!!
 
Men självklart är jag lååångt ifrån mål. Jag känner fortfarande sug efter godis och ibland försöker hjärnan lura mig att en godisbit inte är någon fara, men det gäller att stå emot. Börjar jag äta en godis blir det två och sedan tre... Jag har som mål att gå ner kanske 5-6 kilo till och sen försiktigt börja äta lite störra portioner och godis IBLAND. Räknar med att gå upp lite i samband med det men ändå ha tappat minst 7 kilo.
 
 
Time for some change!
 
 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0