:( :( :( :( :( :( :(

Tummen ner för HV POLO!! Förstår inte varför folk inte uppmärksammat detta innan men märket är ju det sämsta (?) på hela marknaden?? Alla produkter jag har därifrån suger. Byxorna sitter dåligt, väskan gick sönder, handskarna gick sönder, jackan gick sönder, Mimmis täcke gick sönder (första användningen), listan fortsätter... Det hade kanske varit okej om märket varit billigt, men det är de ju fan inte? Det är alldeles för dyrt för produkterna dem tillverkar, med allt billigt material och stor popularitet lär dem gå med storvinst - På att göra skitgrejjer :P Bra för dem, dåligt för kunderna..
 
 
/Amanda

Kommentarer
Postat av: Fanny

Har ett par byxor därifrån som är väldigt korta är 175 cm men brukar ha problem med längd på ridbyxor (fattar inte hur dom som ee långa klarar sig...) Annars är dom jättebra! MIn långärmade pike är det heller inget som har gått sönder eller nått på, Inte mina snowboots heller :) (jag kanske bara har haft tur haha ;)

2013-02-24 @ 22:48:28
URL: http://fannyflyborgg.blogg.se
Postat av: Amanda

Haha kanske jag som har extrem otur?? xD Mina byxor har tappat formen helt, as stor skillnad i passform jämfört med t.ex. mina pikeurbyxor som är toppen. Dessutom har dem börjat "noppra" sig mellan benen -.- ... Men va bra att du iaf är nöjd!! :D

2013-02-24 @ 23:12:30
URL: http://www.ldtdressage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0