Marley

Jag red Marley igår och han var helt otroligt fin! verkligen, de gick inte att gissa att han går på ridskola ;) Jag har ridit till honom i några veckor nu och han utvecklas verkligen snabbt! Skall bli trist att behöva sluta rida honom strax, hade varit kul att kunna tävla någon liten hopptävling eller en dressyrklass innan, men men :) 
 
Igår så var han iallafall helt amazing! Han har ganska lätt för att byta så jag testade att lägga in tre byten på en diagnoal, gick jättebra! Sen ville jag testa att räkna mellan sprången, för att öva in tajming inför seriebyten. Vi gjorde tre diagonaler med klockrena byten i vart 4:e!! På en ridskolehäst som för 3 veckor sen inte kunde ställa igenom ordenligt till vänster och som inte bjöd framåt  alls.
 
Jag och Marley 21 december 2012
 
Målet med Räkan är på sikt att rida Msv B (vi ska jaga kval i år ;)) och när han väl skall börja lära sig seriebyten är det bra om ryttaren har någolunda känsla för tajmingen ;) Så därför är jag jättetacksam att Marley är så schysst att byta på så att jag kan få öva på honom :) Det märktes föresten också på Marley att han tyckte det var kul att få göra något lite avencerat ;) Han går ju bara runt och runt i ridhuset på ridskolan och rids aldrig igenom ordenligt. 
 
 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0