Filmkväll

Sitter framför tvn och kollar på pirates of the caribbean nu, klassiker ;). Hästarna står i stallet och sover, eller äter :D Jag har sovmorgon imon men jobbar kväll. Så imorgon på dagen skall jag ut och rida Wilma och Sebbe :) Wilmas ben är helt torrt nu så skall skritta henne och se hur de känns. Ska bli spännande att rida Wilma, hon skall inte vara så rolig att rida men hon är så snäll så skall bli kul ändå! Hon har börjat ty sig till mig vilket jag tycker är gulligt, gnäggar när jag kommer och är allmänt gullig. Men inte så konstigt för när hon vilat är jag den enda som borstat på henne, hon glömmer mig när hon börjar gå på ridskolan igen xP. 
 
Juluteritt!
Från vänster: Jag och Marley, Natta och Sebbe, Birgitta och Manne, Mimmi och Revel!
 
herp derp...
Önskar jag och Marley ;)
 
/Amanda

hej!

Jag är nu husvakt och har fullt upp på dagarna! Men snart väntar 1 vecka ledigt så de ska bli skönt!! :D Jag har flera hästar jag rider på gården nu, Sebbe och Riggo som ni känner till men har även Marley 5 dagar/v och en häst som heter Wilma (men hon vilar just nu pga svullet ben...) Fina Räkan har ett välförtjänat vinterlov :)


Jag och Marley (:


Sebbe har lyft sig rejält och börjar bli riktigt fin! Gjorde seriebyten förra torsdagen ;) han laddar på och byter gärna själv men en diagonal blev bra!
Har även ridit ponny(!!) här om dagen, länge sen sist :) De var en mycket, mycket känslig men trevlig ponny som ägarna ville ha lite hjälp med :)

Jag tänker förresten göra frågestunden skriftlig för de blir aldrig av annars, förlåt, det får bli en annan gång. Ska se om jag kan få till en rundvisning i stallet...

nya inköp

 

/Amanda


MSV C:2

 SÄTT PÅ HD!! :D
 
/Amanda

snabb update

KM idag! :) Red LA:1 och kom delad 5:a i öppna klassen! (=Alla storhästresultat för dagen, 31 starter) med 66,84% :). I MSV C:2 fick vi 63,5% och han kändes helt kanon!! Jätte, jätte nöjd och en BRA avslutning på säsongen :) Vänster förvänd galopp och de enkla bytet efteråt va de ända jag kände inte blev så bra men skit samma :D Av de som red MSV C (iofs bara 5 st) så kom jag "2:a" med bara 2 poäng till den bästa.
 
Klubbmästare på storhäst blev Sophia Djiobaridis, hon vann även förra året :) på 4:e plats kom jag och Räkan! <3
 
 
/Amanda

RSS 2.0