Normalt?

Haha, jag har aldrig sagt att jag är helt normal alltså ;) Jag lär mig genom att ifrågasätta och testa saker, det är så det alltid har varit ;) Köpte till exempel ett bett som skulle smaka äpple, så då var jag ju självklart tvungen att smaka för att se om det verkligen stämde? Tyckte inte de smakade så värst mycket faktiskt ;P
Ungefär ett sånt här från hööks var det :)
 
 
Iallafall så har jag nu själv testat hur det känns att linda benen med back on track haha :D
Mycket vackert...
 
 
Haha! Tummen upp ändå måste jag säga! Jag tyckte det var varmt och skönt med en avslappnande känsla. Så det är definitivt något jag kommer använda mig av! Räkan har även fått en back on track ryggvärmare och köpte även en ryggvärmare för mig själv också när jag ändå var på gång, inte samma model då förstås ;)
 
Jag har även testat att använda liniment OCH back on track. Något jag hört skall vara farligt för att det genererar allt för mycket värme. Dock tyckte jag inte att det "brände" som jag hade trott utan det var bara skönt när musklerna värkte. Sen är ju en häst alltid en häst och inte en människa men det är ändå nyttigt att veta ungefär hur det känns tycker jag! :)
 
/Amanda

Kommentarer
Postat av: mathilda

hahaha, det är sånt jag med skulle kunna göra hahaha, älskar att du lagt upp en bild på ditt ben också hihihi <3
Vad kostade paddarna?
Jag har tänkt köpa vanliga stallbandagepaddar. Helst hade jag haft ett par back on trackskydd men har hört att dem kostar ca 600-800 kr?
hm hm...

Svar: Hahaha :D Dem kostade nästan 600 kr, begagnade. Back on track är ju verkligen toppen men nya paddar kostar en del tyvärr.. Nya tjocka stallpaddar kostar nog säker 1500 (4 st). Den smalare modellen går för 400 kr för 2 st om jag inte minns fel :)
ldtdressage.blogg.se

2013-04-13 @ 22:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0