Rigoletto :)

Igår red jag Rigoletto igen för första gången på lääänge! Nu när jag inte skall rida Marley längre så har jag funderat ett tag över att börja rida Riggo igen. Igår så stod det några hinder framme så jag testade att hoppa med honom. Tanken är ju att eftersom jag redan har Räkan som är grym i dressyren så vill jag ha en duktig hopphäst att rida så jag kan få lära mig mer där.
 
Men iaf, tillbaka till igår, Jag hoppade med Riggo. Prio 1 var att få igång en bra galopp. Jag var lite mesig med att få fram honom ordentligt för jag vet att om jag är för sträng kan han bli arg, vilket jag inte vill av säkerhetsskäl typ xD haha! Men vi fick igång en bra galopp och han va supergo att hoppa! Jag har sett när han hoppat på ridskolan och han är så nonchalat (han tycker ju han är bäst såklart ;)) så han lyfter knappt på benen... Men med en bra galopp så hoppade han suveränt! 
Såklart skall jag inte bara hoppa honom, absolut inte, det är ju dressyr som jag tycker är roligast  och jag vill inte slita på Riggo eftersom han hoppas av ridskolan också :)
 
 
 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0