filmer

Här kommer filmer från alla ritterna och en kort beskrivning över hur det kändes :)

FREDAG:
 
Resultat, 66,7%
Han kändes bra, men han var lite spänd inför första starten på banan och så blev det några ryttarmissar. Hade ingen koll på halterna och så blev det ju ett avbrott i förvända galoppen. Annars bra :)
 
Resultat, 62,4%
Här kändes han också fin men vi hade svårt att få till slutorna.
 
LÖRDAG:

 
Resultat, 70%
Idag kändes han mer energisk med mer framåtbjudning men även fast han såg fin ut och plockade poäng så kändes det inte som han var med helt 100% på hjälperna. Failat försök att rätta till första halten xD
 
 
 
Resultat, 57%
Trots resultatet kändes han sååå fin i denna klassen, helt otrolig fin på hjälperna och med en bra bjudning. Men det kändes i kroppen att han var trött så skolorna blev inte alls bra. Fick en 4a på första öppnan, 3a på första slutan och 2or på de andra = Really bad. Men den sista öppnan tycker jag inte var värd en 2a dock var den sista slutan inte ens en sluta så var rättvist :) De första enkla bytet blev med travsteg in för så fort jag skulle börja förbereda för avsaktning saktade han av, till trav :P De andra bytet vad jag beredd på att hålla om extra så han saktade inte av för tidigt men istället dök han i bytet och det blev en usel utgång ur bytet :) Men kort sagt så var det skolorna som drog ner hela ritten i övrigt hade vi mest 7or, någon 8 och någon 6a.
 
 
Sammanfattat kändes han finare och finare ju mer jag fick rida men så blev han ju tröttare också därav blev det sämre i slutet :)
 
 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0